Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Две съдби - Златна клетка

Поръчай


Брой:
  Поръчай


Две съдби - Златна клетка

Описание

Заглавието ДВЕ СЪДБИ е символично - двете съдби са пътищата в живота на хората. Трудният път на честността, любовта и верността или лесният - на лъжата и себелюбието. Всеки от нас е изправен пред този избор. Колкото и да се мъчим да измамим съдбата, истината възтържествува. Което е най-важното.

     След много перипетии усилията на двамата златотърсачи се увенчават с успех, но старецът загива трагично. Пьотър, който вече е милионер, се влюбва в дъщерята на съдружника си. Междувременно Кирил се разорява, след като убиват баща му. Обзет от завист, той възлага на един наркоман да убие бившия му приятел, обаче по погрешка загива любимата на Пьотър. Съдбата е решила Пьотър и Даша отново да бъдат заедно.

     Любов и предателства, победи и поражения, еротика и престъпления...  Знаменитата сага ДВЕ СЪДБИ е платно на епохата от края на 60-те до наши дни, зараждането на местните мафиотски структури, черните партийни каси и борбите за надмощие, довели до краха една политическа система и появата на олигарсите.

     След ШАНТАЖ и РАЗПЛАТА сагата продължава. ЗЛАТНА КЛЕТКА е разказ за потомъка на аристократите Юсупови, който става един от най-богатите хора в Русия, и голямата му любов, преодоляла всички препятствия. 

     Сериалът, заснет по романа, е спечелил сърцата на милиони зрители.


« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG