Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

По-щастлив от Бог

Поръчай


Брой:
  Поръчай


По-щастлив от Бог

Описание

Искаме ли да сме щастливи?
       Всички ще отговорим положително. Малцина обаче се замислят как да го постигнат. Повечето хора очакват щастието наготово и когато това не стане, се възприемат като жертва на обстоятелствата. За всички проблеми са виновни другите: шефът, жената, децата, съседът, правителството, Бог... А истината е съвсем различна: Щастието не е подарък, който получавате свише, това е вътрешно състояние, за което трябва да положите усилия.
       Ето защо книгата на Уолш е толкова необходима. Тя ще ви покаже, че щастието не само е възможно, но и напълно постижимо. Книгата предлага изчерпателно обяснение на начина, по който е устроен и функционира животът. Ще научите кои са конкретните стъпки за постигане на спокойствие на ума, любов в сърцето и радост в душата. Без това знание вие може и сами да откриете механизмите на щастието, но с цената на много житейски изпитания и горчиви разочарования.
       Не е необходимо да се лутате в сляпа гонитба на вечно изплъзващото се щастие. Тази книга е картата, която ще ви помогне да откриете пътя. Ще трябва обаче да го извървите с ясното съзнание, че сами творите своята реалност. В такъв случай защо да не бъдете щастливи?
       Колко щастливи ли?
       По-щастливи от Бог.

« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG