Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

След пожара

Поръчай


Брой:
  Поръчай


След пожара

Описание

Хиацинт и Джералд са идеалното семейство. Изисканата художничка и амбициозният пластичен хирург имат две прекрасни деца и уютен дом. Заобиколено от грижовни роднини и добри приятели, младото семейство живее спокойно и щастливо.
        С времето обаче двамата съпрузи се отчуждават и скоро до Хиацинт достигат слухове за изневерите на Джералд. В пристъп на ярост младата жена неволно подпалва клиниката на съпруга си, а при гасенето на огъня загива пожарникар. Трагедията дава в ръцете на Джералд мощно оръжие: изнудването. Мълчанието му ще струва много скъпо на Хиацинт. Тя трябва да се откаже от попечителство върху децата си и те да заминат да живеят с баща си в друг щат.
        Останала сама в огромната къща, младата жена стига до дъното на отчаянието и безизходицата. Пазейки дълбоко в себе си тайната за случилото се в нощта на пожара, тя ще трябва да продължи напред. Може ли една жена, загубила всичко, да стъпи отново на крака? Знае ли дори самата Хиацинт какво точно се е случило във фаталната нощ?

« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG