Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Мръсни номера преди закуска

Поръчай


Брой:
  Поръчай


Мръсни номера преди закуска

Описание

Новият й бестселър!
Забавна. Честна. На нея можеш да разчиташ.
Доверете се... На Мариан!
Лола Дейли внезапно разбира, че приятелят й - красивият, очарователен и влиятелен политик Пади Дикърси - се жени. За друга! Лола напуска Дъблин с разбито сърце и отива в провинцията.

Журналистката Грейс иска на всяка цена да отрази историята около тази женитба, защото самата тя познава Пади отдавна и още не го е забравила.

Марни е сестрата близначка на Грейс. С любящ съпруг и две разкошни дъщери Марни явно има всичко, за което е мечтала... освен Пади де Корси - първата й любов.

Алиса е бъдещата съпруга на Пади. Решена да се превърне в идеалната съпруга, Алиса е готова на всичко за годеника си. Но познава ли тя истинския Пади?

Четири жени. Един мъж. И тайна, която ги свързва!...

Мариан Кийс е родена в западна Ирландия през 1963 г. Тя е авторът на международните бестселъри „Бар „Последен шанс”, „Суши за начинаещи”, „Мъжът на най-добрата ми приятелка”, „Сайонара”, „Секс по спешност и други отчаяни мерки”. Книгите й са добре познати и търсени от читатели от цял свят, и са публикувани в 35 държави в милиони копия.

Героините й са неустоими, а историите - пълни с хумор и живот. Но духовитостта й не й пречи да разглежда сериозни теми - проблемите на истински жени, които се борят с предизвикателствата в любовта и живота.


« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG