Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Сексът и кралиците

Поръчай


Брой:
  Поръчай


Сексът и кралиците

Описание

От авторката на "Господарката на Ватикана"
900 години безчестни крале, потентни любовници
и политика на страстите

Тя била кралица. Живеела в пищен дворец, носела разкошни одежди и ослепителни бижута. Но била нещастна... защото твърде често кралят се оказвал умствено изостанал, импотентен, тираничен или просто зает с грижи за любовницата си.

Да си кралица било самотно и тъжно занимание. Eдинствената утеха в изпълнения с тестостерон кралски двор били обятията на някой смел генерал, изтънчен царедворец или похотлив кардинал...
Изходът от любовната авантюра на кралицата варирал от публично унижение и смърт до абсолютна политическа победа. Защото в европейските дворове политическите интереси, а не сексът, определяли трагедията или триумфа на кралската съпруга.

Елинор Херман разтваря широко дверите на кралските будоари, за да ни разкаже скандални истории за любов и страст. Плод на щателни проучвания, „Сексът и кралиците” разкрива шеметния сексуален живот на най-известните владетелки в историята, сред които Ана Болейн, Екатерина Велика, Мария-Антоанета, лейди Даяна.
Това безупречно изследване се спира на причините за изневерите и последствията от тях, предлагайки увлекателно съчетание от исторически факти и човешки страсти.
 

« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG