Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Законът на Колизея

Поръчай


Брой:
  Поръчай


Законът на Колизея

Описание

Джонатан Маркъс, амбициозен млад археолог, специализира в Американската академия в Рим, когато при незаконни разкопки загива негов приятел. Джонатан напуска Рим, изоставя археологията и започва да се изявява като адвокат на бизнесмени и търговци на антики и предмети на изкуството. В техния свят на ревностно пазени тайни и сложни интриги се играе с големи залози... Безценен исторически артефакт е откраднат от Йерусалим преди 2 000 години. Пренесен е в Рим и там следите му се губят... В търсенето му се включват хора безскрупулни и със съмнителна слава. Те залагат на погребани в миналото загадки, свързани с тълкуването на древни религиозни текстове. И поддържат напрежението, надбягвайки се с времето и със себе си по целия свят, за да открият (а може би да унищожат?) едно съкровище, което ще им позволи да пренапишат историята.

Даниел Левин е юрист, възпитаник на Харвард. Има диплома по Римска и гръцка цивилизация от университета в Мичиган. Работил е във Върховния съд на Израел и е участвал в археологически разкопки в Йерусалим.
Романът му Законът на Колизея е издаден в Австралия, Германия, Израел, Испания, Италия, Полша, Румъния, Русия, Сърбия, Тайван.

« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG