Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Лято с леприконите

Поръчай


Брой:
  Поръчай


Лято с леприконите

Описание

 Танис Хелиуел прекарва едно лято в Ирландия, където влиза в досег със света на природните духове: феи, елфи, гноми, тролове и най-вече -леприкони. Тя се озовава в една магическа реалност, за да преоткрие загубената връзка с природата и магическите същества, които се грижат за нея. Там разбира, че човешката еволюция е неразривно свързана с еволюцията на самата планета като живо същество, както и с еволюцията на останалите раси, обитаващи други земни измерения.
        Книгата проследява отношенията на Танис с леприконите и с природните духове на Огъня, Водата, Въздуха и Земята. Научаваме как елементалите гледат на хората и животa им на Земята. Това са свежи, мъдри, а понякога и комични коментари за природата на Човека, пътя му на еволюция и мястото му в света. Стигаме до разбирането, че както природните духове, така и хората са пряко отговорни за добруването на планетата.
        В „Лято с леприконите” ще откриете мъдростта на учители като Исус и Буда, съвременна духовна мисъл и един пантеистичен светоглед, където приказните същества оживяват.

« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG