Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Кери

Поръчай


Брой:
  Поръчай


Кери

Описание

Книгата, която Табита спаси от кофата за смет, за да прослави Стивън Кинг!
През целия си кратък живот шестнайсетгодишната Кери е търпяла само страдания. Майка й, религиозна фанатичка, й забранява всичко, което радва едно младо момиче. Бедната Кери е обект на подигравките на съучениците си, преподавателите я смятат за, меко казано, странна. В общи линии всички в градчето са я отписали като безнадежден сучай.

Само че Кери има своя тайна. Тя притежава ужасяващи телекинетични способности, чрез които може да раздвижва неодушевени предмети и да заключва врати. Нещо повече - може да отмъщава. Една нощ, когато се чувства най-унизена и осмяна... когато гневът й все повече се разпалва, тя се превръща в отмъстителен демон.

Мъчителите й ще изпитат на свой гръб неземната й сила. Но дали отмъщението е толкова сладко?...

" Кери седеше неподвижно, шумът я заливаше като мощна вълна. Сега чертата беше теглена и приказката се бе превърнала в противнозелена злоба. Приказка, в която човек отхапва от отровна ябълка, нападат го чудовища, разкъсват го тигри.
Те отново й се присмиваха..."

Поредно издание на първият от шедьоврите на Стивън Кинг!

Стивън Кинг е уникален и въздействащ писател, чиито многобройни бестселъри са синоним на съвременните романи на ужаса за милиони почитатели навсякъде по света. Той е автор на повече от трийсет книги, всяка от които е световен бестселър. Накратко - той е всепризнатият Крал на психотрилъра!

Ето връзка към официалния му сайт:
http://www.stephenking.com


« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG