Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Чародейства: Принцесата и жабокът

  • Чародейства: Принцесата и жабокът
    Кат. №: 4000
    Вид: Детски книжки
    Автор:
    Издателство: Егмонт
    ISBN: 9789542704041
    Корици: Мекa
    Страници: 64
    Формат: 16.50x22.50


    Цена: 6,99 лв.



Поръчай


Брой:
  Поръчай


Чародейства: Принцесата и жабокът

Описание

В навечерието на най-вълшебния годишен сезон ви предлагаме приказка, пълна с приключения, хумор и много джаз, която ще стопли сърцата ви и ще ви омагьоса.
Всички знаят приказката, в която принцесата открива истинската любов, като целува жабок, който се превръща в нейния красив принц. В новата приказка на "Дисни" момичето целува жабок, но резултатът е доста различен и е само една от множеството изненади в тази комбинация от лудешки хумор, вълнения, музика и емоции. Най-накрая любовта намира своя път – между принц и принцеса… или между жаба и жабок може би. Но е ясно, че най-важните детайли са скрити под повърхността.
"Принцесата и жабокът" е новият анимационен филм на "Дисни" и е дело на създателите на "Малката русалка Ариел" и "Аладин". Историята разказва за красиво момиче на име Тиана, принц жабок, който отчаяно иска отново да стане човек и целувка, която повежда и двамата на весело пътешествие из потайните блатисти местности на Луизиана. "Принцесата и жабокът" отбелязва завръщането към класическата рисувана анимация. Филмът ще бъде в българските кина от 25 декември, а дотогава научете историята на Тиана и Навийн с книгата от поредицата "Чародейства" "Прицесата и жабокът".

« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG