Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Цифрова фотография For Dummies

Поръчай


Брой:
  Поръчай


Цифрова фотография For Dummies

Описание

И така, вие имате цифров фотоапарат, затънали сте в снимки и не знаете какво да правите с тях. Успокойте се - For Dummies идва на помощ! Ето едно ръководство без жаргон, което ви помага да усъвършенствате оборудването си, да работите с фокус и експозиция, да снимате като професионалисти, да организирате и подобрявате снимките си и да ги споделяте като печатни копия или в интернет.

  • Изберете правилното - решете дали фотоапарата ви се нуждае от подобряване и от какво оборудване и софтуер се нуждаете, за начина, по който правите снимките си.
  • Подгответе се - настройте фотоапарата си за обикновено снимане и се научете как да използвате автоматичния режим и често срещаните режими на сцената.
  • Разберете жаргона - намерете лесни за разбиране обяснения на всички объркващи термини и съкращения в цифровата фотография.
  • Придобийте самочувствие за снимане - научете се да управлявате дълбочината на острота, експозицията, фокуса и цвета с по-сложните контроли на фотоапарата.
  • Дръжте снимките си под контрол - прехвърляйте лесно снимките си на компютър и ги защитете от повреждане.

« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG