Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Как ангелите плачат

Поръчай


Брой:
  Поръчай


Как ангелите плачат

Описание

Нора Робъртс не изневерява на традицията си да ни представя силни духом героини. Сила – бивша кинозвезда - е твърдо решена да се отърси от опеката на майка си и да не се поддава на сценичните изкушения. В новото си амплоа на реставратор тя е твърде заета, за да забележи своя съсед Форд Сойър, автор на комикси. Но трудно може да пренебрегне високата му фигура, зелените му очи и несмутимото му чувство за хумор (да не говорим за очарователното му, макар и грозновато куче Спок). Решена да не спазва фамилната традиция за обречени романтични авантюри, Сила се опитва да се съпротивлява твърдо срещу чудатия чар на Форд, но не може да устои на желанието да си позволи поне малко да пофантазира.
Тази творба запленява с много достойнства, но най-вече с романтичната обстановка в долината Шенандоа и стремежа на героинята към нормален и скромен живот, далеч от суетата на Холивуд, сред уют и идилия. Привлича и чудесно обрисуваният образ на легендарната й баба, напомняща за Мерилин Монро. Поредно доказателство за разказваческите умения на Нора Робъртс.

« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG