Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Сенки от миналото

Поръчай


Брой:
  Поръчай


Сенки от миналото

Описание

 В Седмо управление на Манхатън постъпва сигнал за изчезнала студентка. Детектив Дарлийн О’Хара и партньорът й се заемат със случая. Няколко дни по-късно изчезналата Франческа Пина е открита мъртва, с множество видими следи от мъчения по тялото. Жестокото убийство на красивото и талантливо момиче веднага привлича вниманието на медиите. Разследването се ръководи от самия шеф на управлението и скоро вече има главен заподозрян – бившият приятел на жертвата.
        Детектив О’Хара обаче е убедена, че колегите й вървят по грешна следа, и решава сама да проучи обстоятелствата около смъртта на Франческа. Тя се натъква на подозрителни факти от миналото на жертвата, но си навлича гнева на началството и официално е отстранена от случая.
        Дарлийн започва още по-упорито да търси следи, които да я насочат към истинския убиец. Разкритията я отвеждат на съмнителни места в бедните квартали на Ню Йорк, където О’Хара ще стигне до тъмното минало на едно момиче с безупречна репутация.

„Сенки от миналото” е зашеметяващ удар в десетката.
Джеймс Патерсън

« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG