Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Преживяна история

Поръчай


Брой:
  Поръчай


Преживяна история

Описание

"Не съм родена нито Първа дама, нито сенатор. Не съм родена демократ. Не съм родена адвокат или защитник на правата на жените или на човешките права изобщо. Не съм родена нито съпруга, нито майка. Родена съм американка в средата на 20-ти век, в щастливо време и на хубаво място. Имах свободата на избор, за разлика от миналите поколения жени в моята страна, което дори днес е немислимо за много жени по света. Израснах в разгара на бурни социални промени и участвах в политическите борби, които се водеха за значението на Америка и на нейната роля в света.
Моята майка и бабите ми никога не биха могли да живеят моя живот, моят баща и дядовците ми не биха могли и да си го помислят. Но те ме дариха с мечтата на Америка, която изпълни живота ми и направи така, че да осъществя своя избор."

« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG