Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Рецепта за пълно щастие

  • Рецепта за пълно щастие
    Кат. №: 4703
    Вид: Психология
    Автор: Дийпак Чопра
    Издателство: Бард
    ISBN: 9546551658
    Корици: меки
    Страници: 312
    Формат: 130х200


    Цена: 10,00 лв.



Поръчай


Брой:
  Поръчай


Рецепта за пълно щастие

Описание

Всеки иска да е щастлив - но как да стане това, и дали го заслужаваме, е загадка. А още по-неясно е как да постигнем трайно и неотменно щастие. Прочутият Дийпак Чопра ни дава седем ключа към тайните на радостта в трудни времена.
Целта на живота е да получим повече щастие, но в днешния свят то изглежда трудно постижимо, дори невъзможно. Според обществото задоволството идва от успехи, богатство и добри връзки. А според Чопра е обратното: всеки житейски успех е страничен продукт на щастието, а не причина за него.
В „Рецепта за пълно щастие” се споделят духовни принципи за цял живот, основани на усета за „истинското аз”, стоящ зад потока на ежедневния живот. Прости ежедневни упражнения елиминират причините за нещастие и водят по пътя към блаженството.
След изследване на всички пътища към щастието остава само един: пътуването към просветление. В книгата обезсърчителната задача да търсиш просветление става възможна стъпка по стъпка - вдъхновяващо пътуване към истинското аз: единственото място, недокоснато от грижи и беди.
По пътя се научаваме да живеем разумно, със спонтанност и лекота. Щастието вече не е заложник на външни събития, а преживяване, което носим винаги със себе си. Заключението на Чопра е: “Всичко, от което се страхуваме и което искаме да променим, може да се преобрази чрез щастието – най-простият ни и най-дълбок копнеж.”

« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG