Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Фондация - том ІІ

Поръчай


Брой:
  Поръчай


Фондация - том ІІ

Описание

Фондацията е най-стойностното произведение на чичо Айзък, дори и според него самия. За мен най-хубава от цикъла е Битката за Фондацията, но за да я оцени човек трябва да прочете книгите не по хронологията на събитията в тях, а по реда на написването им. Изживяването е фантастично!
На няколко пъти и на няколко места чета заключението, че Планът на Селдън бил отишъл по дяволите. Първо, основната му идея е спестяването на 30000 г. космически хаос, което, както виждаме е в общи линии постигнато, Първата Фондация е достатъчно стабилна и мощна структура за сравнително бързо установяване на "ред" в Галактиката. И второ, поемането към Галаксея си е напълно закономерно диалектическо развитие: теза (Първа Фондация) + антитеза (Втора Фондация) = синтеза (Галаксея). И никакво унифициране в Галаксея няма - ето мацката от Гея си има напълно лични отношения с професора-историк. А това, че зад нея стои цялата Гея (и в перспектива - цялата Галактика) - що зад мен не стои и една милиардна част... ;))

« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG