Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Здраве от природата за най-малките - от А до Я

Поръчай


Брой:
  Поръчай


Здраве от природата за най-малките - от А до Я

Описание

Здраве от природата за най-малките“ е полезен наръчник за всички, които искат да отгледат здрави и енергични деца. В него ще откриете изпитани методи от холистичната и традиционната медицина за най-безвредното и ефективно лечение на вашите деца.

В „Здраве от природата за най-малките“ ще намерите:

  • Основните подходи на лечение в натуропатията и най-важните хранителни вещества, необходими за правилния растеж и развитие на детето ви.

  • Подробен справочник „От А до Я“ за 150 най-често срещани детски болести и неразположения и природните методи за лечението им.

  • Информация и съвети за изграждане на силна имунна система чрез хранителни добавки, билколечение и цветни есенции (капките на д-р Бах).

  • Напътствия за храненето по време на бременността, както и съвети за кърменето, храненето от шише и захранването.

  • Практически съвети за балансирано хранене и идеи как да насърчите детето си да приема разнообразна и здравословна храна.

 

Д-р Джон Брифа е квалифициран лекар, водещ специалист и автор на трудове в областта на храненето и натуропатията. Съчетаващ последните постижения на традиционната и холистичната медицина, д-р Джон Брифа предлага лесни и изпълними съвети за постигане на добро физическо, емоционално и психическо здраве при децата.


« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG