Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Престолът на русалката

Поръчай


Книгата е изчерпана!

Брой:
  Поръчай


Престолът на русалката

Описание

Eдновременно магически и твърде реалистичен роман, изследващ превратностите на капризната съдба, в един миг променяща удобното ни съществуване.

След двайсетгодишен щастлив брак Джеси Съливан предприема неочаквано бягство от рутината на семейния живот. Тя смята, че има всичко, от което се нуждае – верен съпруг с чудесна професия, дъщеря в колеж, прекрасна къща. Внезапно повикана на острова, където се е родила, за да се погрижи за ексцентричната си майка, която нарочно си е отрязала един пръст, Джеси е обзета от ужасен страх – майка й бавно полудява. И от събудилото се чувство за вина, че лулата, която навремето е подарила на баща си, е причинила взрива на лодката му и неговата смърт. Съвсем не очаква, че ще се влюби отчаяно и силно. И то в бенедиктински монах.

Този мъдър и нежен разказ за островите на вдъхновението и параклисите на вярата, където в един или друг момент попада душата на всеки от нас,  деликатно напомня на “Мостовете на Медисън” и романите на Пат Конрой. “Престолът на русалката” отново доказва таланта на Сю Монк Кид, чийто първи роман “Тайният живот на пчелите” се превърна в литературен феномен – за пръв път в историята на книгоиздаването една и съща книга заема първото или второто място сред бестселърите в меки корици вече 140 седмици. Новият й роман е на път да предизвика още по-голям възторг.


« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG