Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Неспокойни истории

Поръчай


Брой:
  Поръчай


Неспокойни истории

Описание

Литературен дебют на известната журналистка Катя Атанасова

"Неспокойни истории" е първата книга на Катя Атанасова. Съдържа 13 разказа и "Писма до г-н Z". Писани са в продължение на няколко години, някои от тях са публикувани в "Литературен вестник", "Егоист" и "Интро".
Разказите в книгата са свързани с града, изразяват една типично градска чувствителност и са по-скоро интровертни, отколкото сюжетни.
Няма да сгрешим, ако кажем, че за доста хора тази книга е отдавна чакана. В хартиения си вариант, и с корицата си. За да даде реална, твърда основа на истории, за които още дълго ще спорим. Доколко са преживяни. Доколко са сънувани. Но пък нали добрият разказвач е този, който ще ти каже нещо красиво, а ти и ще му повярваш...


"Изкусителна, подмолна, коварна като самодива и наивна като момиченце; хладнокръвна, прецизна, ужасяващо ефективна и разхвърляна като листата в Борисовата градина наесен; проницателна, мъдра, съсредоточена като лазер и топла като неочакван дъжд, който те вдъхновява да отвориш прозореца. Нашата гордост - без капчица ирония."

Богдан Русев


« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG