Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Правилата на богатството

Поръчай


Брой:
  Поръчай


Правилата на богатството

Описание

Парите движат света. Поне така се твърди. Всички ние тайничко вярваме, че именно парите ще ни направят щастливи. Ще ни купят мечтаната къща или кола, ще ни помогнат никога и за нищо да не се тревожим и да не се замисляме какво и колко харчим. Въпросът е как да ги спечелим. Как богатите са станали богати? Дали е въпрос само на късмет? Или тези хора знаят нещо, което ние не знаем?
Богатите наистина познават и прилагат правилата на богатството. Правилата за натрупването му. Правилата за съхраняването и увеличаването му. Както и правилата за харченето му.
След бестселъра “Правилата на живота” Ричард Темплар се завръща отново във върхова форма, за да ни помогне да станем по-богати. По своя неподражаем начин, отличаващ се с невероятно остроумие и житейска мъдрост, той споделя с нас своите сто простички, но златни правила за създаване на богатство и неговото умножаване.
“Правилата на богатството” анализира и формулира поведението, нагласите, начина на живот и финансовите умения, които почти сигурно ще ви направят по-богати, по-щастливи и по-доволни. И не забравяйте – най-хубавите неща в живота не се купуват с пари.


« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG