Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

електрическа кола

ЕЛЕКТРИЧЕСКА ОДИСЕЯ
CITROËN C-ZERO ще бъде първият серийно произвеждан електрически автомобил, който ще направи обиколка на света

На 11 февруари двама млади инженери ще застанат зад волана на CITROËN C-ZERO и ще стартират първото околосветско пътешествие с електрически автомобил, който вече е в серийно производство! Електрическата одисея ще започне от Страсбург, ще прекоси 17 държави за 200 дни и ще измине 25 000 км с електричество на стойност само EUR 250! 80 години след предизвикателството за технологията и хората, организирано от CITROËN - експедицията Croisière Jaune, Марката се впуска в ново приключение!

“Ако един електрически автомобил може да обиколи света, то тогава определено хората могат да го използват за ежедневните си нужди.” Казват двамата млади мъже, които ще се впуснат в смелото предизвикателство да направят първата околосветска обиколка с електрически автомобил - Ксавие Дегон, 27, инженер в EDF, и Антонин Ги, 28, консултант в Capgemini Consulting.

Играещият главна роля в пътешествието, CITROËN C-ZERO вече е отбелязал своя успех с над 2 800 поръчки от лансирането си през 2010 година до днес. 80 години след експедицията Croisière Jaune, CITROËN поема ново предизвикателство с което да демонстрира качествата на технологията full-electric, едно от решенията на мобилността в което Марката силно вярва.

Отправна точка на пътуването е Страсбург. 200-дневното пътешествие, което ще прекоси 17 държави започва на 11 февруари. В изминаването на 25 000 км са включени Скалистите планини в САЩ, сърцето на Япония, пътят на коприната между Китай и Казахстан и Централна Европа. За да измине разстоянието, C-ZERO ще бъде зареждан ежедневно, на 200 спирки по време на срещи с местни хора, които ще предоставят няколко мегавата назаем. Посредством уебсайта www.electric-odyssey.com, Ксавие и Антонин ще търсят желаещи по пътя си, които да споделят контактите си с тях и да допринесат за успеха на начинанието им!

 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG